Tervetuloa Mikke ry:n nettisivuille!

Mikke ry. työskentelee elävän ja elinvoimaisen kaupunkikeskustan puolesta, jossa viihtyvät niin mikkeliläiset kuin muualta tulleet! Uusilta nettisivuiltamme löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja siitä, mitä muuta Mikkelin keskustassa tapahtuu.

Tehtävänämme on kehittää keskustan aluetta yhteistyössä vetovoimaisemmaksi yhdistyksen jäsenyritysten. asukkaiden ja Mikkelin kaupungin kanssa. Opastamme, autamme, kuuntelemme, ideoimme ja pistämme toimeksi!

Kehitetään yhdessä Mikkelin keskustasta sen sykkivä sydän!

Tapahtumat

» Katso kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

» Kaikki uutiset

Kutsu kivijalka-
yritysten työpajaan

Tervetuloa Mikkelin Cumulukseen keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 - 20.30. Suunnittelijoiden johtama työpaja on tarkoitettu keskustan kivijalkaliikkeiden yrittäjille. Kehitettävät kauppakadut ovat Mikonkatu, Maaherrankatu ja Porrassalmenkatu, Raatihuoneenkatu, Savilahdenkatu ja Vuorikatu. Suunnitteluideat koskevat liikennettä, pysäköintiä, valaistusta, suojateitä, jalkakäytäviä, istutuksia, kalusteita jne.

» Lue lisää

Huhtikuun aamukahvit
to 2.4 klo 8.15

Huhtikuun Mikken aamukahvit pidetään torstaina 2.4. klo 8.15 alkaen Kauppakeskus Akselin Ramin konditoriossa. Tulkaa sankoin joukoin paikalle kuulemaan mitä hurrrrrjaaa ja mahtavaa on tulossa Huippukaupoille! Kuulette tilaisuudessa myös mihin Mikke muuttaa kesällä. Tervetuloa!

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Liity joukkoon!

visitmikkeli.fi
 
Mikkelin Kaupunki
Mikkelin seudulla tapahtuu