Tervetuloa Mikke ry:n nettisivuille!

Mikke ry. työskentelee elävän ja elinvoimaisen kaupunkikeskustan puolesta, jossa viihtyvät niin mikkeliläiset kuin muualta tulleet! Uusilta nettisivuiltamme löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja siitä, mitä muuta Mikkelin keskustassa tapahtuu.

Tehtävänämme on kehittää keskustan aluetta yhteistyössä vetovoimaisemmaksi yhdistyksen jäsenyritysten. asukkaiden ja Mikkelin kaupungin kanssa. Opastamme, autamme, kuuntelemme, ideoimme ja pistämme toimeksi!

Kehitetään yhdessä Mikkelin keskustasta sen sykkivä sydän!

Tapahtumat

» Katso kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

» Kaikki uutiset

Kutsu kivijalka-
yritysten työpajaan

Tervetuloa Mikkelin Cumulukseen keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 - 20.30. Suunnittelijoiden johtama työpaja on tarkoitettu keskustan kivijalkaliikkeiden yrittäjille. Kehitettävät kauppakadut ovat Mikonkatu, Maaherrankatu ja Porrassalmenkatu, Raatihuoneenkatu, Savilahdenkatu ja Vuorikatu. Suunnitteluideat koskevat liikennettä, pysäköintiä, valaistusta, suojateitä, jalkakäytäviä, istutuksia, kalusteita jne.

» Lue lisää

Toukokuun aamukahvit
to 7.5 klo 8.15

Mikke ry:n aamukahvit nautitaan huomenna torstaina 7.5 klo 8.15 alkaen UUTTA ELÄMÄÄ liikkeessä Kauppakeskus Stellan alakerrassa. Kuulemme mm. Uutta elämää liikkeestä, Seutuhaku.fi palvelusta ja paljosta muusta! Tervetuloa mukaan!

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Liity joukkoon!

visitmikkeli.fi
 
Mikkelin Kaupunki
Mikkelin seudulla tapahtuu