Tervetuloa Mikke ry:n nettisivuille!

Mikke ry. työskentelee elävän ja elinvoimaisen kaupunkikeskustan puolesta, jossa viihtyvät niin mikkeliläiset kuin muualta tulleet! Uusilta nettisivuiltamme löydät tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja siitä, mitä muuta Mikkelin keskustassa tapahtuu.

Tehtävänämme on kehittää keskustan aluetta yhteistyössä vetovoimaisemmaksi yhdistyksen jäsenyritysten. asukkaiden ja Mikkelin kaupungin kanssa. Opastamme, autamme, kuuntelemme, ideoimme ja pistämme toimeksi!

Kehitetään yhdessä Mikkelin keskustasta sen sykkivä sydän!

Tapahtumat

» Katso kaikki tapahtumat

Ajankohtaista

Patsaspuisto aukesi
Avasimme pienimuotoisen patsaspuiston matkakeskuksen rinteen pienelle puistoalueelle
24.06.2015
Rapu ja Muikku -tapahtuman nettisivut ovat auki!
Rapu ja Muikku -nettisivuilta löydät mm. tapahtumassa mukana olevat ravintolat sekä tapahtumaviikonlopun ohjelman
16.06.2015

» Kaikki uutiset

Kutsu kivijalka-
yritysten työpajaan

Tervetuloa Mikkelin Cumulukseen keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 - 20.30. Suunnittelijoiden johtama työpaja on tarkoitettu keskustan kivijalkaliikkeiden yrittäjille. Kehitettävät kauppakadut ovat Mikonkatu, Maaherrankatu ja Porrassalmenkatu, Raatihuoneenkatu, Savilahdenkatu ja Vuorikatu. Suunnitteluideat koskevat liikennettä, pysäköintiä, valaistusta, suojateitä, jalkakäytäviä, istutuksia, kalusteita jne.

» Lue lisää

Elokuun aamukahvit
to 13.8. klo 8.15

Pidämme heinäkuussa aamukahvien osalta välikuukauden, mutta Mikke ry:n aamukahvit nautitaan jälleen elokuussa, 13.8. klo 8.15 alkaen Satamapaviljongissa. Kahvien äärellä kuulemme kesän kuulumisista ja pääsemme nauttimaan aamuauringosta satamaan lainehtivan veden äärelle. Lämpimästi tervetuloa!

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Liity joukkoon!

visitmikkeli.fi
 
Mikkelin Kaupunki
Mikkelin seudulla tapahtuu