MIKKE RY

Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ry on perustettu vuonna 1999. Yhdistyksen jäsenenä on keskustan yrityksiä ja kiinteistönomistajia sekä Mikkelin kaupunki. Yhdistys toimii aktiivisesti keskustaprojektien valtakunnallisessa liitossa Elävä kaupunkikeskusta ry:ssä.

Mikke ry korostaa keskustan kehittämistä koko kaupungin tulevaisuuden kannalta. Elävä ja jatkuvasti uudistuva keskusta tuottavat Mikkelille eteenpäin menevän kaupungin mainetta. Siitä on hyötyä, kun Mikkeli kilpailee asukkaista, investoinneista ja matkailijoista muiden kaupunkien kanssa.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Mikke ry toivoo lisää yrityksiä jäsenikseen. Yhdistyksen vaikutusvalta kasvaa, kun jäsenistö kasvaa. Tervetuloa vaikuttamaan Mikkelin tulevaisuuteen. Yhdistys takaa, että siihen on mahdollisuuksia jatkuvasti.

JÄSENMAKSUT

Kaupan ja palvelujen yritykset henkilökunnan mukaisesti:

Henkilökunta Jäsenmaksu
1-2 hlöä 90 €
3-5 hlöä 120 €
6-10 hlöä 180 €
11-20 hlöä 240 €
21-50 hlöä 470 €
yli 50 690 €

Kiinteistöomistajajäsenten jäsenmaksu kiinteistöjen määrästä riippumatta 1.600 €.
Kaikkiin jäsenmaksuihin lisätään laskutushetkellä voimassaoleva alv (24 % vuonna 2019).

Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n hallitus 2019

Mikke ry:n toiminnasta vastaavat hallitus ja toiminnanjohtaja. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Yhdistyksen jäsenet valitsevat hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet kokouksessa joka toinen syksy. Kokoonpanossa näkyy, että Mikke ry:n ideana on toimia yritysten, kiinteistönomistajien ja kaupungin yhteistyön varassa. Toiminnanjohtaja on vakituisessa työsuhteessa yhdistykseen.

Hallituksen puheenjohtajaksi kaudelle 2019 – 2020 valittiin yrittäjä Jyrki Suvimaa (Mainostoimisto Groteski).

Hallituksen jäseninä toimivat Anne Issakainen (yrittäjä, Nykynainen), Pirita Huikuri (yrittäjä, Ramin Konditorio), Teemu Salmela (yrittäjä, Näköpalvelu), Kai Nurmi (matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo), Linda Asikainen (palvelupäällikkö, Mikkelin kaupunki) ja Susanna Latvala (kulttuuripäällikkö, Mikkelin kaupunki). Hallituksen asiantuntijajäseniksi valittiin Mikkelin torikauppiaat ry ja EPF Finland Oy:n Ville Asikainen ja Mikko Romo.