MIKKE RY

Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ry on perustettu vuonna 1999. Yhdistyksen jäsenenä on keskustan yrityksiä ja kiinteistönomistajia sekä Mikkelin kaupunki. Yhdistys toimii aktiivisesti keskustaprojektien valtakunnallisessa liitossa Elävä kaupunkikeskusta ry:ssä.

Mikke ry korostaa keskustan kehittämistä koko kaupungin tulevaisuuden kannalta. Elävä ja jatkuvasti uudistuva keskusta tuottavat Mikkelille eteenpäin menevän kaupungin mainetta. Siitä on hyötyä, kun Mikkeli kilpailee asukkaista, investoinneista ja matkailijoista muiden kaupunkien kanssa.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Mikke ry:hyn voivat liittyä mikkeliäiset yritykset ympäri vuoden. Yhdistyksen vaikutusvalta kasvaa, kun jäsenistö kasvaa. Tervetuloa vaikuttamaan Mikkelin tulevaisuuteen. Yhdistys takaa, että siihen on mahdollisuuksia jatkuvasti.

JÄSENMAKSUT

Kaupan ja palvelujen yritykset henkilökunnan mukaisesti:

Henkilökunta Jäsenmaksu
1-2 hlöä 90 €
3-5 hlöä 120 €
6-10 hlöä 180 €
11-20 hlöä 240 €
21-50 hlöä 470 €
yli 50 690 €

Kiinteistöomistajajäsenten jäsenmaksu kiinteistöjen määrästä riippumatta 1.600 €.
Kaikkiin jäsenmaksuihin lisätään laskutushetkellä voimassaoleva alv (24 % vuonna 2019).

Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n hallitus

Mikke ry:n toiminnasta vastaavat hallitus ja toiminnanjohtaja. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta. Yhdistyksen jäsenet valitsevat hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet kokouksessa joka toinen syksy. Kokoonpanossa näkyy, että Mikke ry:n ideana on toimia yritysten, kiinteistönomistajien ja kaupungin yhteistyön varassa. Toiminnanjohtaja on vakituisessa työsuhteessa yhdistykseen.

Hallitus 2022

yrittäjä Saara Liukkonen, puheenjohtaja
yrittäjä, luova johtaja Jyrki Suvimaa, varapuheenjohtaja
kaupunginorkesterin intendentti Jaakko Antila
yrittäjä Pirita Huikuri
yrittäjä Anne Issakainen
rakennuttamispäällikkö Pekka Kammonen
kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen
asiakkuuspäällikköLeena Vironen

Hallituksen kokouksiin kutsutaan asiantuntijajäseninä Mikkelin torikauppiasyhdistyksen edustajana Kaija Ahonen sekä Miksei Mikkeliltä matkailupuolen edustaja. Miksei nimeää edustajansa.