Ihanat Putiikit on kaupunkikeskustojen kivijalkaliikkeiden oma brändi. Se kokoaa alleen paikalliset ihanat putiikit ja heidän tuotteet, palvelut ja elämykset.

Mikkelissä Ihanat Putiikit kokonaisuudessa on Ihana Ilta tapahtuma 2.5. Kulttuuritalo Tempossa, Ihanat Putiikit katutapahtuma 3. – 4.5., Ihanat valot ja ihanat jatkot lokakuussa ja Ihana Ikkuna näyteikkunakilpailu marraskuussa.

Ihanat Putiikit on rekisteröity tuotemerkki ja se tähtää valtakunnallisesti tunnetuksi, laadukkaiden ja mielenkiintoisten paikallisten putiikkien tunnusmerkiksi. Vuonna 2019 brändiä toteutetaan ainakin Jyväskylässä ja Mikkelissä. Osallistuvat kaupungit saavat käyttöönsä laajan ”työkalupakin” ja seitsemän valmista muokattavaa markkinointikonseptia. Brändin idea on yhdistää ketjumarkkinoinnin voima ja paikallisten putiikkien omaleimaiset ideat ja toimintatavat.

Kaupunkikohtainen vastuuhenkilö toimii yhteyshenkilönä paikallisiin putiikkeihin ja ohjaa, sekä suunnittelee brändin toteutumista kaupungissa. Mikkelissä brändiä toteuttaa Mikke ry ja vastuuhenkilönä toimii Tiina Maczulskij. Ihanat Putiikit on lähtenyt Jyväskylästä.

Lue lisää täältä.