RekryON-tapahtuma saattaa vuosittain yhteen alueen työnantajat ja työnhakijat ja opiskelijat. Työnantajat esittelevät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan.

Tapahtuman rennossa tunnelmassa työhakijan on helppo kohdata työnantajat kasvotusten ja aloittaa työnhaku.

Koulutusten tarjoajat esittelevät opiskelu- ja koulutusvaihtoehtoja, ja työnhakijoille on tarjolla tukea työnhakuun ja urasuunnitteluun. RekryON tarjoaa myös kiinnostavaa ohjelmaa ja vinkkejä työnhakuun.

Tapahtuma on osallistuville yrityksille ja kaikille kävijöille maksuton.

RekryON uudistuu

RekryON 2019 tulee uudistuneena Mikkelin keskustan kauppakeskuksiin Stellaan ja Akseliin. Loistavan sijainnin ansiosta työnhakijoiden on entistä helpompi tulla paikalle, ja aukiolo klo 17 saakka varmistaa, että hakijat ehtivät paikalle myös työ- tai opiskelupäivän päätteeksi.

Yhteen päivään tiivistetty tapahtuma tarjoaa tuttuun tapaan vinkkejä työnhakuun mutta myös uudenlaista kiinnostavaa oheisohjelmaa.

RekryON 2019 -tapahtuman järjestävät Etelä-Savon ammattiopisto, Mikkelin kaupungin työllisyyspalvelut ja Mikke ry yhdessä useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Vetovastuu on Esedulla ja Ammattiin! – Etelä-Savon toisen asteen kehittämishankkeella (ESR 2017-2019).

Lue lisää täältä.