Ihana Ilta kulttuuritalo Tempossa onnistui

Mikkelin kivijalkakauppiaat tempaisivat yhdessä järjestämällä Ihana Ilta -tapahtuman Kulttuuritalo Tempossa torstaina 2.5. klo 18-21. Tapahtuma oli loppuunmyyty. Ensimmäisen Ihanan Illan juontajana toimi karismaattinen vaatesuunnittelija ja toimittaja Jaakko Selin. Tilaisuudessa esiintyi myös tunnettu suomalainen meikkitaiteilja Niina Föhr, tanssiryhmä Anise ja runoilija Roope Nykänen.

Illan aikana pääsi nauttimaan herkullisesta iltaa varten suunnitellusta menusta. Tapahtumassa oli myös kivijalkaliikkeiden popup myyntipisteitä. Tapahtuma huipentui Selinin juontamaan kivijalkaliikkeiden yhteiseen muotinäytökseen.

Ihanan Illan idean taustalla ja puuhanaisena on jo 35-vuotta kivijalkayrittäjänä toiminut Anne Issakainen Nykynaisesta. ”Tapahtuman ideana oli näyttää miten monipuolisesti Mikkelin kivijalkaliikkeistä saa tuotteita ja asukokonaisuuksia. Muotinäytöksen mallit olivat meidän omia asiakkaita,” hän sanoo. ”Tapahtuma onnistui yli odotusten ja tunnelma oli käsinkosketeltava. Kun monta pientä toimijaa yhdistää voimansa, niin voi saada aikaiseksi jotain suurta,” hän iloitsee. ”Kyllä me taidamme jatkoa tapahtumalle kehittää, kun eilinen onnistui niin hyvin,” hän vihjaisee.

Ihanat Putiikit katutapahtuma jatkuu tänään perjantaina ja huomenna lauantaina. ”Niiden liikkeiden edustalla, jossa liehuu turkoosi viiri, on jotain yllättävää ja kivaa tiedossa. Niissä kannattaa piipahtaa,” kertoo Mikke ry:n Tiina Maczulskij.

Ihanat Putiikit tapahtumakokonaisuuden Mikkelissä järjestää Mikke ry yhdessä kivijalkaliikkeiden kanssa.

Voit seurata Ihanat Putiikit tapahtumakokonaisuutta facebookissa: https://www.facebook.com/Ihanat-Putiikit-Mikkeli-348586955899054/