Mikke ry hakee toiminnanjohtajaa

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys.Mikke ry:n toiminnan pääpainopisteenä on lisätä elinvoimaisuutta, kaupallista vetovoimaa, elämää ja asiakasliikennettä sekä positiivista mielikuvaa.

Olisitko sinä seuraava positiivinen ja innokas kaupungin kehittäjä eli Mikke ry:n toiminnanjohtaja?

Etsimme innovatiivista tekijää, jolla on kykyä johtaa yhdistyksen toimintaa muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Vastaat yhdistyksen taloudellisista toimintaedellytyksistä sekä toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti. Inspiroidut erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, sinulla on laajat verkostot ja kyky luoda uusia.

Arvostamme yhdistystoiminnan ja hankemaailman tuntemusta. Olet tehokas, yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimihengen kehittäjä. Lisäksi omaat erinomaiset johtamistaidot, organisointikyvyn ja saat vietyä tavoitteet maaliin.

Tarjoamme monipuolisen, innostavan ja haasteellisen tehtäväkentän tunnetun mikkeliläisen yhdistyksen toiminnanjohtajana.
Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.2.2020. Tehtävässä koeaika on 6 kuukautta. Työsopimuksen kesto on vähintään kaksi (2) vuotta.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.12.2019 mennessä: rekry@mikkelinkeskus.fi (myös kyselyt ja lisätiedot). Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.