Mikke ry:n toiminnanjohtajaksi Kati Häkkinen

Mikke ry:n hallitus on valinnut 17.12. kokouksessaan uudeksi toiminnanjohtajaksi Kati Häkkisen.

Kati Häkkinen on Thaimaan Khanomissa sijaitsevan Aava Resort & Spa hotellin perustaja ja omistaja ja toimii aktiivisesti mm. Mikkelin kulttuuri -ja elinkeinoelämässä. Hän palasi Mikkeliin ja Suomeen lastensa kanssa vuosi sitten. 

– Aavan ja Khamonin Thaimaan matkailukartalle tuominen on ollut haasteellinen mutta ennenkaikkea palkitseva urakka. Nyt Mikkeliin, kotiin, palanneena näen asiat uudessa ja laajemmassa valossa ja olen innoissani mukana rakentamassa Mikkelistä vetovoimaista maakuntakeskusta. Siihen pääsemme yhteistyöllä ja uusilla, rohkeilla ideoilla joita minulla riittää, kertoo Kati Häkkinen

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n toiminnan pääpainopisteenä on lisätä kaupungin elinvoimaisuutta, kaupallista vetovoimaa, elämää ja asiakasliikennettä sekä positiivista mielikuvaa.

– Saimme toiminnanjohtajaksi tekijän, joka tiukentuneessa taloudellisessa tilanteessa luotsaa yhdistyksen uusille urille, on yhteistyökykyinen ja omaa laajan suhdeverkoston. Toivon erityisesti, että kaupunkiin saadaan uudenlaista yhteistyötä, positiivisuutta ja ennakkoluulotonta tekemisen meininkiä, sanoo Mikke ry:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Suvimaa.

Kati Häkkinen aloittaa tehtävässään 13.1.2020.