Mikkelin Jouluteltta -tapahtuma tuo jälleen joulutunnelmaa torille!

Mikkelin torilla jo kahtena talvena ihastuttanut Jouluteltta pitää sisällään jouluista tunnelmaa, maukkaita jouluherkkuja ja ihania ideoita pukinkonttiin!

Kolmatta kertaa järjestettävä Mikkelin Jouluteltta avaa ovensa viikkoa aiemmin, kuin edellisvuosina. Tänä vuonna teltta aukeaa asiakkailleen jo maanantaina 2.12. ja palvelee aina maanantaihin 23.12. saakka.

Teltta on avoinna päivittäin klo 10-17, paitsi aatonaattona klo 10-15.

Jouluteltasta löytyy edellisvuosilta tuttuja toimijoita, joiden tarjontaan kuuluu mm. käsitöitä, leivonnaisia ja jouluisia koristeita. Teltassa palvelee myös kahvila, jossa tarjotaan lämpimien juomien lisäksi pientä herkuteltavaa.Joulutunnelmaan voi siis poiketa ostoksille tai vaikkapa kahville ja tuoksuttelemaan joulun herkullisia tuoksuja!

Mikkelin Jouluteltta -tapahtuma toteutetaan tutun hyväksi todetun konseptin mukaisesti, kuitenkin pieniä kohtia parannellen ja asiakkaiden toiveita huomioiden. Esimerkiksi teltan aukioloajat, sijainti torilla ja piha-alueen monipuolisempi hyödyntäminen, tulevat näkymään uudistuneena.

Tapahtuma-ajan ohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta kerrottakoon jo nyt, että teltassa päästään ainakin maistelemaan Mikkelin torikauppiasyhdistyksen perinteisesti tarjoamaa joulupuuroa ja tapaamaan itse Joulupukkia!

Jouluteltta -tapahtuman myyntipaikat on nyt varattavissa ja myyjiä mahtuu vielä mukaan niin koko tapahtuma-ajan myyntipaikoille, kuin päiväpaikoillekin.

Mikke ry:n ja Mikkelin kaupungin yhteistyössä toteutettavan Mikkelin Jouluteltta 2019 -tapahtuman tuottajana toimii Viljami & Co Oy:n Henna Huuhka.Tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan yhteistuumin Mikkelin torikauppiasyhdistyksen kanssa.

Lisätietoa tapahtumasta ja myyntipaikoista antaa:
Henna Huuhka, 045 604 4878 tai henna@viljami.co.