Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa

Haemme yhdistyksellemme positiivista ja innokasta Mikkelin kaupunkikeskustan kehittäjää, toiminnanjohtajaa. Oletko se sinä?

Arvostamme erityisesti yhdistystoiminnan, mutta myös hankemaailman tuntemusta. Olet tehokas, yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimihengen kehittäjä. Lisäksi omaat erinomaiset johtamistaidot, organisointikyvyn ja saat vietyä tavoitteet maaliin sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Osaat hoitaa yhdistyksen talousasiat jämerästi ja säännösten mukaisesti. Et kavahda raportointia ja tilannekatsausten laatimista, vaan niiden laatiminen on sinulle tuttua työtä.

Etsimme innovatiivista tekijää, jolla on kykyä johtaa yhdistyksen toimintaa muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen taloudellisista toimintaedellytyksistä sekä toiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti. Inspiroidut erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, sinulla on laajat verkostot ja kyky luoda uusia.

Tarjoamme monipuolisen, innostavan ja haasteellisen tehtäväkentän tunnetun mikkeliläisen yhdistyksen toiminnanjohtajana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä koeaika on kuusi kuukautta.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.3.2022 mennessä: saaraliu@saaraliu.fi Liitä hakemuksen mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n tuore puheenjohtaja Saara Liukkonen kertoo, että seuraajan haku käynnistetään välittömästi. Tarkoitus on löytää uusi tekijä mahdollisimman pian, jotta jo tulevaan matkailukesään voidaan varautua myös Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n puolesta.

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys. Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry:n toiminnan pääpainopisteenä on lisätä elinvoimaisuutta, kaupallista vetovoimaa, elämää ja asiakasliikennettä sekä positiivista mielikuvaa.

Lisätietoja

Saara Liukkonen
puheenjohtaja
Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry
saaraliu@saaraliu.fi
p. 040 5020 583

Jyrki Suvimaa
varapuheenjohtaja
Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry
jyrki@groteski.fi
p. 044 3412 001