Tivoli Seiterä saapuu Mikkelin Kirkkopuistoon 10. – 21.7.2019

Mikkelin kesän yksi vetonauloista on Tivoli Seiterä, joka sijoittuu tuttuun tapaan Mikkelin kirkkopuistoon. Tivoli on avoinna 10. – 21.7.2019. Tivolin alueelle myös lemmikit ovat tervetulleita.

Tivoli on avoinna:
Arkisin klo 12–20
Perjantaisin klo 12–23 (Yötivoli klo 20–23)
Lauantaisin klo 12–20
Sunnuntaina 14.7. klo 12–18
Sunnuntaina 21.7. klo 12-16

Lue lisää Tivoli Seiterästä täältä.

Tässä vielä Tivoli Seiterän vinkit hauskanpitoon:

  1. Varatkaa mukaan rutkasti hyvää mieltä ja pitäkää kaikista seurueen jäsenistä hyvää huolta.
  2. Tivolissa on syytä pitää kaikista tavaroista hyvää huolta, koska vauhdin iloisessa huumassa tarkkaavaisuus saattaa hetkeksi unohtua ja puhelin tai lompakko taskusta kadoksiin joutua. Laitteisiin unohtuneet ja tivolialueelta löytyneet tavarat toimitetaan tivolin info-pisteeseen, josta voit tiedustella niitä tivolin aukioloaikoina. Tivoli Seiterä ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista.
  3. Muista käytöstavat laitteissa ja tivolin alueella. Laitteisiin ei saa viedä pulloja, tupakointi, syöminen ja juominen on laitteissa ehdottomasti kielletty. Alkoholituotteiden nauttiminen tivolialueella on kielletty.
  4. Kunnioita laitteiden turvarajoja. Pienten asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi isoilla laitteilla on pituusrajat. Pituusrajat ovat yleensä 100–120 cm, ja joihinkin laitteisiin 100 cm pitkä pääsee aikuisen seurassa. Uutuuslaite Xtremen pituusraja on 140 cm. Turvarajoitukset perustuvat laitevalmistajien ohjeisiin tai viranomaisten määräyksiin. Laitekohtaiset pituusrajat löytyvät laite-esittelyistä.
  5. Jäikö joku asia vielä askarruttamaan? Tivolin info-pisteessä kassavaunun päädyssä pyrimme etsimään vastauksen kysymykseesi.